“Jullie maken er inderdaad een feestje van! Thanks!”

8,9
Gemiddelde beoordeling door zzp’ers
Lees meer reviews op Klantenvertellen.nl
Israniël uit Rotterdam
19 apr. 2019
9,0
Hele handige app voor startende ondernemers.
Israniël beveelt Tellow aan
Floris uit De Meern
18 apr. 2019
9,0
Bijna perfect! Het enige wat nog niet geautomatiseerd gaat is de koppeling met mijn zakelijke spaarrekening. Verder top pakketje. Gebruiksvriendelijk en snel antwoord op vragen.
Floris beveelt Tellow aan
Melissa uit Leeuwarden
4 apr. 2019
4,0
Alhoewel ik eerst heel erg tevreden was, blijf ik problemen houden met het uploaden van bonnen. Eerder kreeg ik ook sneller een reactie bij het melden van een probleem. Nu duurt dit (te) lang. Als ondernemer ben je veel onderweg dus dan wil je graag snel een oplossing en een reactie. En heb je niet altijd tijd om achter de computer te gaan zitten wachten.
Melissa beveelt Tellow niet aan
3 apr. 2019
10,0
beveelt Tellow aan
ans uit 4145KV
14 mrt. 2019
9,0
sinds begin dit jaar maak ik gebruik van Tellow. Vind het top! alles in 1 oogopslag bij te houden. voorheen ging alles naar de accountant, en besteedde zelf veel tijd om alles toch inzichtelijk te houden voor mezelf. nu doet tellow dit voor me..en alle begin is moeilijk dus soms even de tellow help center raadplegen en ja er zijn nog wat dingen die nog niet helemaal automatisch werken, zoals creditnota's, maar hé..even duidelijk naar de support reageren en zij koppelen het voor je aan de juiste af/bijschrijving. tja echt een feestje dus!
ans beveelt Tellow aan
Ans uit Genderen
22 jan. 2019
7,0
E. van der Mast: In eerste instantie was ik erg te spreken over Tellow. Maar nu aan het einde van het jaar begin ik me toch te ergeren aan zaken die niet goed lopen. De dagelijkse dingen gaan dan nog wel, maar zaken die je zo af en toe maar eens hoeft te doen werken ook niet goed. BTW-prive gebruik - ik heb 3 weken gewacht op een oplossing voor dit probleem. Tijdens de kerstperiode, waarin ik tijd heb de administratie bij te werken is Tellow slecht of niet bereikbaar. Beloftes die worden gedaan (ik corrigeer het vandaag voor u mevrouw) worden niet goed nagekomen. Nu lukt het weer niet om het jaar af te sluiten. Niet alle BTW-aangiftes zijn verwerkt.... jawel hoor, maar het eerste kwartaal van 2018 bestond mijn bedrijf nog niet...... Er komt overal een oplossing voor, maar het is zeer irritant, dat als je 's avonds nog even iets af wil werken, je voor de zoveelste keer op rij ergens op vastloopt. En dan nog een laatste minpuntje: ik maak zelf mijn fakuren die ik vervolgens upload. Het systeem noemt dit "inkoopfakturen". Hierover heb ik in het begin (mei 2018) al een vraag gesteld. Was een bekend probleem waaraan wordt gewerkt.......... maar is nog niet opgelost. Ik schrijf normaal nooit klachten via dit soort sites, maar omdat ik ook geen adres kan vinden waar ik een officiele klacht kwijt kan, moet het maar een keer zo. Wat mij betreft is deze tekst niet voor iedereen zichtbaar, zie het als een klacht aan Tellow. Ik wil gewoon even mijn ongenoegen uiten. In principe is Tellow natuurlijk een mooi instrument. Maar er zijn wel nog wat schoonheidsfoutjes waarmee wat gedaan moet worden.
Ans beveelt Tellow niet aan
Frans uit iJmuiden
22 jan. 2019
10,0
Eenvoudig te gebruiken, met een uitstekende ondersteuning als je er zelf niet uitkomt
Frans beveelt Tellow aan
Marina uit Roessel
22 jan. 2019
10,0
Het is even wennen bij het uploaden van bonnetjes. Je verwacht dat de bonnetjes meteen aan de transactie zijn verwerkt. Ik gad het idee dat de upload vastliep. De verwerking duurt echter een werkdag. Nu ik dit weet werkt Tellow voor mij erg plezierig.
Marina beveelt Tellow aan
Peter uit Lunteren
17 jan. 2019
9,0
Tellow heeft mijn verwachtingen overtroffen.
Peter beveelt Tellow aan
Jacqueline uit Bunnik
10 jan. 2019
9,0
Jacqueline beveelt Tellow aan
Timothy uit Ouderkerk ad Amstel
31 dec. 2018
9,0
Goed boekhoudprogramma, kan niks anders zeggen. Ideaal voor de kleinere ondernemers. Haalt veel werk uit handen.
Timothy beveelt Tellow aan
Redouan uit Hoogvliet
12 dec. 2018
9,0
Top app zeker aantebevelen!!
Redouan beveelt Tellow aan
Dick uit Ede
6 dec. 2018
1,0
erg ontevreden over tellow, na een update vraagt tellow om een cent over te maken om toestemming te geven voor automatische incasso. Dit moet je accepteren anders werkt de software PER DIRECT niet meer. Je eigen keuze vinden ze blijkbaar niet waardevol. Daarbij is support niet erg professioneel in hun antwoord als je ze belt.
Dick beveelt Tellow niet aan
Mieke uit Boekel
28 nov. 2018
9,0
Heel duidelijk, als je zelf alles goed bijhoudt kost het heel weinig tijd. Via de app vragen stellen met altijd een snel en uitgebreid persoonlijk antwoord. Echt super!
Mieke beveelt Tellow aan
Willem uit Hillegom
13 nov. 2018
7,0
Redelijk makkelijk en overzichtelijk, wel soms lastig als je foto van bonnetje/ document maakt wordt deze niet altijd opgepakt
Willem beveelt Tellow aan
9 nov. 2018
8,0
Makkelijk programma in gebruik, heb meteen overzicht in de financiën. Vriendelijke hulp op afstand die vragen beantwoord en problemen oplost.
beveelt Tellow aan
Vero uit Tilburg
2 nov. 2018
10,0
Handig, makkelijk en tijdbesparend
Vero beveelt Tellow aan
Dirk
17 okt. 2018
10,0
Tellow zorgt ervoor dat je vrijwel niet meer aan je boekhouding hoeft te denken. Met een klein beetje basiskennis kan je vrijwel alles zelf. En wanneer iets niet lukt dan kan je ze heel eenvoudig bereiken via de chat of zelfs Whatsapp. Ze helpen vrijwel altijd binnen 24 uur en lossen altijd het probleem op.
Dirk beveelt Tellow aan
Kasper uit Utrecht
24 sep. 2018
10,0
Fijne service en lekker mobiel.
Kasper beveelt Tellow aan
Mariëtte uit Nispen
4 sep. 2018
9,0
Tellow helpt mij om gemakkelijk zelfstandig de boekhouding te doen. De communicatie verloopt zeer prettig door het enthousiasme en de deskundigheid van de medewerkers. Bereikbaarheid van helpdesk is bijzonder goed.
Mariëtte beveelt Tellow aan
Rosemarijn Atalante uit Hoofddorp
29 aug. 2018
10,0
Goed geholpen
Rosemarijn Atalante beveelt Tellow aan
Nikki
6 aug. 2018
10,0
Hier een hele goede ervaring met Tellow. Alles bij de hand op mijn mobiele telefoon. Na een afschrijving van mijn rekening krijg ik een melding van Tellow. Ik kan hierna direct een foto van het bonnetje/ factuur toevoegen. Bij vragen krijg ik vrijwel direct antwoord en wordt goed geholpen als iets niet lukt.
Nikki beveelt Tellow aan
2 aug. 2018
9,0
Een zeer prettig vriendelijk programma om bij te blijven met de administratie. Erg vriendelijke behulpzame en meedenkende medewerkers.
beveelt Tellow aan
Mieke
20 jul. 2018
8,0
Tellow werkt super. In het begin is het even wennen en kost het nog meer tijd (mede door mijn schaduwboekhouding er nog bij te doen). Maar daarom is het heel fijn dat de support zo goed bereikbaar is en erg goed helpt. Ze denken ook echt met je mee. Na ruim 2 kwartalen draaien werkt bij ons nu alles via tellow en nu levert het tijd op. Ook de kosten haal ik eruit, doordat tellow alles constateert (dubbel betaalde rekening bijvoorbeeld) waar ik zelf nooit achter gekomen zou zijn.
Mieke beveelt Tellow aan
Iris
13 jul. 2018
10,0
Wat een fijne app en fijne support!!! Al 20 jaar heb ik een gruwelijke hekel aan mijn boekhouding maar jullie maken er inderdaad een feestje van !!! Thanks!!
Iris beveelt Tellow aan
Jolien
11 jul. 2018
10,0
Altijd een frisse weerzin gehad voor het bijhouden van mijn financiële administratie. Met het gebruik van Tellow is dat voorbij. Wat een feestje om met zoveel gemak de zaken op orde te hebben.
Jolien beveelt Tellow aan
Karl uit Arnhem
4 jul. 2018
9,0
Overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik en goede helpdesk. Uitstekende tool voor mij als startende zzp-er. Zeker goed voor een positieve aanbeveling.
Karl beveelt Tellow aan
Iris
2 jul. 2018
9,0
Super makkelijk programma en hele fijne support!
Iris beveelt Tellow aan
Roland uit Deurne
20 jun. 2018
8,0
Zeer fijn in gebruik, je moet er op je gemak mee gaan zitten spelen en dan komt het goed.
Roland beveelt Tellow aan
Emrah uit Doetinchem
13 jun. 2018
8,0
Simpele app dat zeer goed werkt. Begrijp je iets niet? De support team reageerd redelijk snel. Vaak lossen ze de problemen voor je op
Emrah beveelt Tellow aan
6 jun. 2018
10,0
Dit is een systeem voor zzp’ers om snel in te boeken en overzicht te houden. Ook het btw formulier staat op tijd klasr en is ingevuld. Echt een eitje. Ik beveel iedereen aan om dit systeem te gaan gebruiken.
beveelt Tellow aan
Axel uit Steenbergen
2 jun. 2018
9,0
Eerlijk waar de beste service die ik ooit heb meegemaakt! Wat een prettige en toegankelijke support van Tellow, er wordt altijd snel gereageerd op vragen met complete en duidelijke antwoorden! Er word met je meegedacht en naar oplossingen gezocht! Al je zorgen worden uit handen genomen. Een lang verhaal kort, helemaal top!
Axel beveelt Tellow aan
Dwayne uit Breda
23 mei 2018
8,0
Tellow werkt top, maar de extra hulp van service is helemaal geweldig!
Dwayne beveelt Tellow aan
Eline uit Bussum
10 mei 2018
6,0
moet soms wat lang wachten voordat ik support krijg via de chat.
Eline beveelt Tellow aan
Alex
9 mei 2018
10,0
Als beginnende zelfstandige Tellow gaan gebruiken. Wat een fijne tool. Wanneer je een vraag hebt word je direct vakkundig en doelgericht ondersteunt. Zo ook vandaag door Romy die een topper is! Fijn dat er mensen zijn die het goed begrijpen en het ook helder kunnen uitleggen. 😊
Alex beveelt Tellow aan
Romy uit Den Haag
4 mei 2018
10,0
Sinds april als ZZP-er gestart en was nog zoekende naar een overzichtelijke en snelle manier van boekhouden. Tellow is hierin een top uitkomst! Verder staat het support team altijd voor je klaar mocht je ergens niet uitkomen. Zeker aan te raden!
Romy beveelt Tellow aan
Robin uit Hoorn
4 mei 2018
10,0
Bij elke vraag staan de medewerkers van Tellow je goed te woord, soms iets later, maar ze komen altijd terug met een antwoord waar je mee vooruit kan! En mocht je er niet uitkomen, helpen ze je altijd op weg! Zeer prettig samenwerken met zulke toppers. Echt iets wat ik als ZZP'er kan aanraden die geen verstand heeft van boekhouden (behalve van het sturen van verkoopfacturen :-P) en nee ik werd niet betaald voor deze goed review, ben gewoon enthousiast over ze!
Robin beveelt Tellow aan
4 mei 2018
10,0
Tellow is een erg fijne applicatie. Wij gebruiken het voor ons marketing adviesbureau: Regiomarketeer uit Rosmalen.
beveelt Tellow aan
Chris uit Nieuweroord
1 mei 2018
10,0
Super team staat achter Tellow. Voor al je vragen kun je terecht bij het Tellow team.
Chris beveelt Tellow aan
1 mei 2018
8,0
Maakt facturatie en boekhouding eenvoudig en supersnel
beveelt Tellow aan
Jan uit Nunspeet
30 apr. 2018
8,0
Tot een jaar geleden was ik Algemeen directeur van een grote retailonderneming met 84 vestigingen. Voor de financiële en administratieve ondersteuningen was er een uitstekende CFO. Toen ik mijn adviesbureau begon was het even wennen om alles zelf te moeten doen maar tien ik Tellow eenmaal ontdekt had en gebruikte was het probleem van de ondersteuningen voor een groot deel opgelost en kon ik me weer op de inhoud gaan richten. Voor mij zijn het de vrienden en vriendinnen van Tellow.
Jan beveelt Tellow aan
Eugenie uit Barendrecht
29 apr. 2018
9,0
Zeer gebruiksvriendelijk programma met ontzettend enthousiaste, vriendelijke en toegankelijke medewerkers, voor de zzp’er die geen ingewikkelde boekingen zelf wil maken.
Eugenie beveelt Tellow aan
Marcella uit Hendrik Ido Ambacht
20 apr. 2018
9,0
Als zzp van het loge en saaie snelstart overgestapt naar Tellow! Had ik veel eerder moeten doen. Erg tevreden met Tellow, overzichtelijk, makkelijk in gebruik en door de app altijd bij de hand zodat je op rustige momenten de administratie heb bijgewerkt. Hierdoor is mijn administratie up-to-date en door de gezellige vormgeving en quotes tussendoor maakt het doen van de administratie een leuk klusje. Daarnaast handig dat je alle bonnen en facturen inscant met je telefoon en in in Twellow upload. Hierdoor geen verloren bonnetje meer en volle mappen. Owh en voor de kosten hoef je het niet te laten.
Marcella beveelt Tellow aan
Menco uit Eersel
19 apr. 2018
8,0
Erg gemakkelijk en kostenefficiënter dan een boekhouder
Menco beveelt Tellow aan
Monique uit Utrecht
16 apr. 2018
8,0
De administratie was niet mijn favoriete onderdeel van het ondernemen, al begrijp ik door het geworstel in spreadsheets wel een beetje hoe het in elkaar zit. Met Tellow kan ik nog steeds goed zien wat er gebeurt, maar gaat alles automatisch en weet ik zeker dat het klopt. Ik heb nu zelfs zin om te zorgen dat alles weer up to date is en ga voor m'n plezier aan de administratie! Goed dat Tellow steeds verder ontwikkeld wordt, zodat ook de dingen die nu nog handmatig of via support lopen straks ook vanzelf gaan.
Monique beveelt Tellow aan
Hilde uit Baarn
15 apr. 2018
9,0
Geweldig team achter Tellow: zeer behulpzaam en vriendelijk. De app zelf vind ik ook heel prettig en overzichtelijk. Natuurlijk zijn er soms minpuntjes, maar Tellow is in opbouw en welk programma is nou perfect?
Hilde beveelt Tellow aan
Thérèse uit Dinteloord
13 apr. 2018
9,0
Snel, makkelijk, goede service. Overal te doen inderdaad. Ik hou wel van cijferen maar boekhouden kost me te veel tijd. Prima oplossing om dit via Tellow te doen. Ga zo door!
Thérèse beveelt Tellow aan
Anne
12 apr. 2018
10,0
Tellow maakt financiële administratie voor deze niet-financial heel fijn en overzichtelijk. De support is fantastisch (één van de belangrijkste aspecten van een service vind ik persoonlijk). De user interface is fijn en ik houd van opmerkingen als 'Eén klant is te laat met betalen. Pak ze!' Geinige dingen die de ervaring net wat leuker maken.
Anne beveelt Tellow aan
Yvonne uit Malden
12 apr. 2018
8,0
Ben heel blij met tellow , heb nu 2 maanden en bevalt prima heel makkelijk en overzichtelijk .ze bellen je zelfs op als je er niet uit komt ,
Yvonne beveelt Tellow aan
Nikki uit Amsterdam
5 apr. 2018
10,0
Eenvoudig in gebruik, de app maakt het handelen snel.
Nikki beveelt Tellow aan
5 apr. 2018
9,0
Nu 3 maanden tellow en zeer tevreden! Ik ga er mee door 👍
beveelt Tellow aan
4 apr. 2018
9,0
Super eenvoudig!!! Iedereen aan te bevelen! Goede communicatie met support!! Erg tevreden
beveelt Tellow aan
Kim uit Delft
4 apr. 2018
10,0
Tellow is gebruiksvriendelijk, zonder enige kennis kun je er je weg vinden. Tevens is de service van Tellow snel en kundig! Tot nu toe altijd prettig geholpen.
Kim beveelt Tellow aan
Simco uit Schagen
1 apr. 2018
9,0
Superhandig en gemakkelijk. Geen zorgen meer en altijd up-to-date
Simco beveelt Tellow aan
Stephen uit Maastricht
29 mrt. 2018
10,0
Stephen beveelt Tellow aan
Iwona uit Rotterdam
28 mrt. 2018
10,0
Met Tellow gaat makkelijk!
Iwona beveelt Tellow aan
Agnes uit Nes
27 mrt. 2018
9,0
Je mag nooit een 10 geven maar dat verdient Tellow wel. Voor mij als een 0 met boekhouden en facturen maken is dit écht geweldig.
Agnes beveelt Tellow aan
Tiffany uit Utrecht
26 mrt. 2018
8,0
Super blij met Tellow. Eindelijk een methode om boekhouden snel en gemakkelijk te maken. De service van de medewerkers is ook erg prettig. Iedere vraag wordt persoonlijk beantwoord.
Tiffany beveelt Tellow aan
uit Tilburg
24 mrt. 2018
10,0
beveelt Tellow aan
Jasper uit Krimpen aan den ijssel
23 mrt. 2018
8,0
Werkt zeer goed, hier en daar nog een beetje bijschaven om het jargon voor de zzp-er met weinig skills te verduidelijken
Jasper beveelt Tellow aan
René uit Voorburg
21 mrt. 2018
8,0
Nu Tellow bijna 1 week in gebruik te hebben moet ik zeggen dat dit zeker een veel boekhoud rompslomp van mijn bord heeft gehaald. Factuur inboeken, boekingen op de rekening controleren of een inkoopbon uploaden. Dat zijn de enige 3 dingen waar ik me druk om hoeft te maken. Normaal deed ik mijn boekhouding eens in de maand en dan duurde het bijna 4 uur voor ik klaar was. En dan hopen dat het goed ging. Tellow is nog niet perfect....voor mij. Wat ik mis is extra informatie bij de boekingen of facturen. De informatie die je zit zijn datum en de eerste regel van de boeking. Ik zou bivoorbeeld bij de factuur willen zien op welke kostenpost het geboekt is of wat ik de voorgaande keer heb ingevuld. Wellicht niet nodig, maar zorgt dat ik alles netjes houd. Voor nu ben ik zeer tevreden. Kijken hoe het over een halfjaar is. ;)
René beveelt Tellow aan
20 mrt. 2018
8,0
Ik ben onlangs begonnen als ZZP-er en maak gebruik van Tellow. Tot nu toe zijn mijn ervaringen heel positief. Als je vragen hebt wordt je altijd snel geholpen. Het voelt alsof je een persoonlijke boehouder hebt!
beveelt Tellow aan
Jan Jaap uit Rotterdam
19 mrt. 2018
8,0
Prettig systeem en een fantastische helpdesk! Aanrader, het werkt erg gemakkelijk, ook voor de niet-boekhouders onder ons waartoe ik ook behoor.
Jan Jaap beveelt Tellow aan
Mike uit Gorinchem
18 mrt. 2018
9,0
Niks op aan te merken! Ga zo door :)
Mike beveelt Tellow aan
Wil uit Groot-Ammers
17 mrt. 2018
9,0
Ik hou niet van boekhouden. Ik ben graag met mijn core business bezig. Ontwerpen, vorm geven, leuke ideetjes verzinnen. Door de gezellige actie ‘Hello Tellow’ dacht ik: ‘dit is het!?’ Ik ben overgestapt op Tellow. Is een klus klaar dan maak ik gelijk een factuur. Deze mail ik naar mijn klant. Ik kan goed zien als iemand betaald heeft. Ook als een klant te laat betaald. Erg overzichtelijk. En om eerlijk te zijn, vind ik boekhouden zo nog leuk ook. Ik zou zeggen: ‘stop met klooien en ga werken met Hello Tellow’.
Wil beveelt Tellow aan
Monique uit badhoevedorp
16 mrt. 2018
8,0
een goed werkend administratiepakket met een deskundige en behulpzame supportafdeling
Monique beveelt Tellow aan
Peter uit Rosmalen
16 mrt. 2018
8,0
Prettig als je een vraag hebt, dat er redelijk snel wordt gereageerd. Tot nu toe alles nog opgelost! Soms wordt het voor je opgelost en passen ze een en ander aan voor je!
Peter beveelt Tellow aan
16 mrt. 2018
7,0
Praktisch en eenvoudig in gebruik. Op onderdelen nog voor verbetering vatbaar (b.v. btw rapportages). Helaas ervaar ik ook nog een aantal kleine onvolkomenheden/ foutjes in het programma. Bij melding/ vragen krijg je deskundige en duidelijke terugkoppeling vanuit Tellow.
beveelt Tellow aan
Rob uit Pijnacker
15 mrt. 2018
8,0
Over het algemeen werkt het goed. Het is soms nog een beetje zoeken hoe je sommige facturen moet up loaden. Dit omdat ik veel gebundelde fucteren heb die in 1 keer worden afgeschreven.
Rob beveelt Tellow aan
Hanny uit Maasdijk
14 mrt. 2018
10,0
Vanaf het begin van Tellow enthousiast! Altijd hulp en makkelijke te bereiken. En het voordeel scheelt veel boekhoudkosten! Boekhouden is makkelijk en simpel. Van factuur naar betaling, alles in 1 makkelijk programma
Hanny beveelt Tellow aan
F. uit Rotterdam
14 mrt. 2018
10,0
Alles is prima, maar ik hoop dat met aangifte BTW goed komt.
F. beveelt Tellow aan
Mitchell uit Oirsbeek
14 mrt. 2018
9,0
Het werken met Tellow is heel erg makkelijk om tussendoor snel te doen!
Mitchell beveelt Tellow aan
Jp uit Roosendaal
14 mrt. 2018
10,0
Vriendelijk en meedenkend personeel. Uiteraard zit er verschil van persoon tot persoon in de zin van zakelijk tot persoonlijk waardoor ze iedereen, ongepaste wijze, van dienst kunnen zijn.
Jp beveelt Tellow aan
Pietsje uit Drachten
14 mrt. 2018
10,0
Vorig jaar startte ik mijn bedrijf en heb me direct aangemeld voor Tellow. Zonder al teveel studie of theorie houd ik mijn eigen administratie/boekhouding bij en ik word daarbij prima ondersteund door de medewerkers van Tellow. Deskundige mensen die altijd voor me klaar staan en goed meedenken. Ik ben zeer tevreden en raad Tellow zeker aan als boekhoudtool voor (startende) zzp'ers.
Pietsje beveelt Tellow aan
André
14 mrt. 2018
8,0
André beveelt Tellow aan
Anoniem uit Amsterdam
14 mrt. 2018
10,0
Onwijs tevreden!
Anoniem beveelt Tellow aan
14 mrt. 2018
5,0
Op alle punten vind ik Tellow positief, behalve op gebruiksvriendelijkheid en dat is voor mij toch het meest belangrijk. Voor mij is het onpraktisch dat het verwerken van de bonnen zo lang duurt en dat de facturen niet helemaal naar mijn wens kunnen worden aangepast. Dan kies ik toch voor mijn eigen excel bestanden.
beveelt Tellow niet aan
Eric uit Houten
8 mrt. 2018
8,0
Plezierige interface met een dashboard waar je meteen alle relevante informatie op vindt. Leercurve is niet te stijl, de support is bovendien uitstekend. Na een paar keer heen en weer mailen met vragen werd ik spontaan gebeld telefonisch verder geholpen.
Eric beveelt Tellow aan
Wannes uit Schiermonnikoog
6 mrt. 2018
10,0
Een snelle en handige manier van boekhouden! Er zitten echte mensen achter de Support die je gericht, vakkundig en persoonlijk kunnen helpen. De koppeling met rabobank zorgt ervoor dat er geen bonnetje verloren gaat!
Wannes beveelt Tellow aan
Reinder uit Velserbroek
2 mrt. 2018
10,0
Met mijn boekhouding overgestapt op Tellow van de Rabobank. Was even wennen maar werkt perfect en de service daar is buitengewoon perfect te noemen. www.tellow.nl
Reinder beveelt Tellow aan
28 feb. 2018
10,0
Goed, simpel en snel.
beveelt Tellow aan
Richard uit Den haag
27 feb. 2018
9,0
Ff wennen daarna ideaal
Richard beveelt Tellow aan
Natasja uit Uitgeest
27 feb. 2018
8,0
Het programma is nog volop in ontwikkeling. Daardoor verandert er veel. Maar bij vragen altijd snel en deskundig antwoord. Dit maakt dat ik als kleine zzper mijn eigen boekhouding kan doen en verl tijd en geld bespaar
Natasja beveelt Tellow aan
douwe uit joure
27 feb. 2018
8,0
tot nu toe werkt het prima en al mijn vragen zijn naar tevredenheid beantwoord. minpuntje is wel dat het meer dan 3 uren duurde dat ik antwoord op de chat kreeg
douwe beveelt Tellow aan
Niels uit Hengelo
22 feb. 2018
8,0
Ben een leek op het gebied van boekhouding, dit programma is erg makkelijk en toegankelijk, als je er niet zelf uit komt snel en persoonlijk contact en advies, kan het iedereen aanraden
Niels beveelt Tellow aan
Dirck uit Dokkum
22 feb. 2018
9,0
Tellow is voor mij een heel goede oplossing om de administratie op orde te houden. Hoewel ik geen ingewikkelde boekhouding heb, is het net een stapje verder om aan alle formele eisen te kunnen voldoen. Dan heb je aan Tellow een goede partner. En, heel belangrijk, Tellow staat je bij met raad en daad, in een oogwenk nog wel.
Dirck beveelt Tellow aan
Ronald uit Heemstede
21 feb. 2018
7,0
Voor mij zou het goed uitkomen als de factuur lay out aangepast kon worden, of zelf aan te passen is. Dit omdat ik al lang met eigen briefpapier werk. Verder werkt het helemaal top. Zoeken en uitvinden moeten we met ieder nieuw programma.
Ronald beveelt Tellow aan
Marco uit Werkendam
20 feb. 2018
8,0
Duidelijk en overzichtelijk! werkt erg handig met App op smartphone. Bonnetjes scannen met camera is een slimme feature.
Marco beveelt Tellow aan
Eric uit Schagen
16 feb. 2018
7,0
Eric beveelt Tellow aan
Agnes uit Nes
14 feb. 2018
9,0
Netjes en duidelijk geholpen!
Agnes beveelt Tellow aan
Margriet uit Maasland
8 feb. 2018
8,0
Na wat strubbelingen in het begin (die vooral ook kwamen door te snel te gelijk alles willen) kreeg ik contact met Niels van support. Gelukkig hielp hij mij door de nieuwe stappen heen en tada! Ik denk dat ik hem nu onder de knie heb na drie weekjes 😉
Margriet beveelt Tellow aan
Jan Jaap uit Rotterdam
8 feb. 2018
8,0
Ik ben een nieuwe gebruiker van Tellow. Het werkt verrassend gemakkelijk. Belangrijkste vind ik echter de helpdesk, die is snel, accuraat en vriendelijk. Ik krijg altijd binnen een paar uur een reactie, ook op niet al te slimme vragen :-)
Jan Jaap beveelt Tellow aan
Robert uit Berkel-Enschot
8 feb. 2018
8,0
Ik ben net gestart met Tellow en nu al erg te spreken over de gebruiksvriendelijkheid, prijs, mogelijkheden en de stijl van communiceren. Sluit helemaal aan bij mij als éénpitter met een weinig complexe boekhouding, waar ik ook nog eens helemaal geen zin in heb. Natuurlijk nog wel wat "hikopjes" maar dat ligt ook nog deels aan mijn onervarenheid. Je voelt en ziet dat ze aan het ontwikkelen zijn, naar me luisteren en ik groei graag dat laatste stukje met ze mee. Top!
Robert beveelt Tellow aan
Ronald
8 feb. 2018
7,0
1 Januari gestart, en alles lukt redelijk vlotjes. Enkele hulp vragen gestuurd, waarop duidelijk antwoord kwam. Facturen jammer genoeg niet aan te passen voor mijn briefpapier, en enveloppen.
Ronald beveelt Tellow aan
Jaap uit Bennekom
7 feb. 2018
9,0
Ben als starter erg tevreden over Tellow. Heb eind januari mijn eerste omzetbelasting betaald aan de Belastingdienst (jééj). De BTW rapportage maakt dit wel heel eenvoudig. Tellow is functioneel ingericht. In tegenstelling tot klassieke boekhoudpakketten -ik heb er een behoorlijk aantal geprobeerd- beperkt Tellow zich tot de meest relevante informatie en functies. Hierdoor begrijp je wat er gebeurt en dat is prettig. Bovendien word ik gewoon vrolijk van de site en de grappige teksten die er tussendoor staan. Het lijkt wel een beetje geïnspireerd door de 'Hoppa!' die je van Flitsmeister krijgt bij het bevestigen van een flitser :) Hierdoor wordt boekhouden leuk om te doen. Je kunt overigens niet alles zélf doen op Tellow. Zo moest ik bijvoorbeeld een aantal boekingen van zakelijk naar privé omboeken (reservering belastinggeld verkeerd geboekt, foutje van mij). Hiervoor ben je dus afhankelijk van Support. Deze ervaring leert echter dat de medewerkers van Tellow Support niet alleen snel, maar ook goed werk leveren. Ik ben erg blij met Tellow als steun van mijn administratie en blijf!
Jaap beveelt Tellow aan
Valerie Ketjen uit Den Haag
7 feb. 2018
9,0
Eindelijk een applicatie die boekhouden leuk maakt! Nooit gedacht dat ik zo blij zou worden van het verwerken van bonnetjes en transacties;) Super gebruiksvriendelijk. En dan de reportages! Geweldig om op ieder moment inzicht te hebben in BTW-overzicht, balans en V&W rekening. Overzichten die ik wel begrijp alleen zelf niet kan opstellen. Dit gaat me honderden euros aan administratiekosten schelen! Nog geen ervaring wat deskundigheid betreft. Wel super ondersteuning. Kortom: heel erg blij mee! Enorme dank Tellow voor het ontwikkelen van deze geniale applicatie.
Valerie Ketjen beveelt Tellow aan
Rob uit nijmegen
7 feb. 2018
5,0
Ik gebruik tellow sinds kort en in de proefperiode. Hoewel het zeker een verlichting biedt bij het boekhouden zijn er best wel wat zaken die bij mij vraagtekens oproepen. . teneerste de telefonische helpdesk staat standaard op voicemail. Ik heb dit nu een aantal keer geprobeerd. De chat functie werkt, hetzij langzaam. Van direct contact is geen sprake. Meestal zit er een uur tot 2 uur tussen vraag en contact. Wel werd mij op een gegeven moment telefonisch contact aangeboden. De support leek ook terzakekundig. De 'handleiding' van tellow is uiterst summier. Een paar video's over de belangrijkste onderwerpen die helaas niet erg diepgravend op de functies en mogelijkheden van Tellow in gaan. Tellow lijkt nog niet uitontwikkeld/ volwassen. Hoe voer je bijvoorbeeld facturen uit het vorige boekjaar in die in het huidige boekjaar zijn bijgeschreven? Hoe ga je om met creditfacturen van geretourneerde producten die contant zijn uitbetaald. Hoe koppel je meerdere facturen aan 1 afschrijving als je de facturen in 1 keer hebt voldaan? Kortom tot nu toe lijkt tellow mij een leuk hulpmiddel.maar voor een serieuze administratie is er meer nodig. Ik zal in deze fase zeker nog niet gaan betalen voor de dienst. Bovenstaande commentaren zijn natuurlijk met het voorbehoud dat ik wellicht enkele functies van Tellow nog niet ontdekt heb of begrijp. Blijft staan de een goede diepgravende gebruikershandleiding of een snelle support hier erg zou bij kunnen helpen.
Rob beveelt Tellow niet aan
Nick uit Amsterdam
22 jan. 2018
8,0
Nick beveelt Tellow aan
Tjerk uit Utrecht
22 jan. 2018
9,0
Tjerk beveelt Tellow aan
Evert uit Amsterdam
22 jan. 2018
9,0
Tellow bespaart veel tijd!
Evert beveelt Tellow aan